MENU
Aula_close Layer 1

Musik & Samfund

Musik og samfund er for dig, som har en interesse for samfundsfag og musik, og gerne spiller et instrument eller synger. På denne studielinje kommer du til at arbejde med musikken praktisk, teoretisk og samfundsmæssigt.

Omdrejningspunktet for undervisningen er sammenspil og spil på instrumenter. Du vil
blive præsenteret for forløb indenfor musikkens grundelementer, rytme, melodi og harmoni. Vi arbejder også med digital musik på computer.

Vi har adgang til gode musikfaciliteter, heriblandt et studie, hvor vi kan lave vores egne beats og indspille vores musik. Vi præsenterer den musik, vi har arbejdet med ved koncerter i løbet af året, og du vil få stor indflydelse på indholdet.

Når vi kigger på, hvilken betydning musik har for samfundet, beskæftiger vi os bl.a. med musik i reklamer, film og som kunst.

Musik kræver selvdisciplin og fællesskab, som er vigtige elementer i hele dit skolearbejde. Derfor kan dit arbejde med musikken positivt påvirke dit engagement i dansk, engelsk og matematik, og støtte dig til at nå dine mål.

Vi har et veletableret samarbejde med Sankt Annæ Gymnasium. Året afsluttes med en praktisk prøve i faget, hvor du vil få mulighed for at vise det, du har lært.